o projektu

INVESTITOR: Green Energy Solution d.o.o.

O PROJEKTU

U samom centru Bjelašnice (Babin Do), u neposrednoj blizini svih turističkih sadržaja započinje priča “Vukov Vis”. Vođeni idejom drugačije Bjelašnice i jedinstvenog doživljaja za sve generacije i sva čula kreirali smo čaroban apartmanski objekat dostojan svog planinskog ambijenta.

Novogradnja “Vukov Vis” smještena je na blagoj i osunčanoj uzvišici sa koje se pruža izvanredan pogled na srce Babinog Dola. Apartmane smo kreirali vođeni čistim užitkom i oblikovali po mjeri naših kupaca, a sve sa ciljem da njima pronađete mir i novu energiju.

Na raspolaganju Vam je ukupno 30 apartmana kvadrature od 25 m2 do 50 m2 te 14 parking mjesta lociranih u podzemnoj etaži i vanjskom parking. Spratnost objekta je -2, P, 2, potkrovna etaža. Izuzetno atraktivna kvadratura apartmana garantuje niske režijske troškove, tako da svaki naš apartman predstavlja idealnu priliku za kratkoročno iznajmljivane u toku proljetne i zimske sezone i/ili za Vaše uživanje u toku cijele godine bilo da ste više proljetni tip ili zaljubljenik u zimske sportove.

Svi apartmani se prodaju po sistemu “ključ u ruke” sa kompletnom ugradbenom kupaonicom koja je projektovana po sistemu turskog kupatila.

Apartmani su koncipirani tako da zadovolje svakog kupca, čime ovaj objekat donosi dašak ekskluziviteta i luksuza.

RIJEČ ARHITEKTE

Shodno namjeni objekta, projektno rješenje sadrži sve potrebne elemente koji zadovoljavaju koncept savremene planinske arhitekture. Objekat je projektovan da svojom dispozicijom, volumenom, izborom materijala i vanjskim uređenjem ne naruši ambijent i okruženje u kojem se nalazi, već da ga oplemeni te da poštuje i sprovodi u djelo postavljene urbanističko-tehničke uvjete. Akcenat je na uklapanju objekta u prirodnu planinsku okolinu i zbog toga smo ponosni što ćemo našoj olimpiskoj ljepotici Bjelašnici pokloniti objekat dostojan nje.

LOKACIJA

Novogradnja “Vukov Vis” nalazi se na Babinom Dolu, u neosrednoj blizini Hotela “Han” (iznad kružnog toka) sa direktnim pogledom i pristupom skijaškoj stazi. Sunčana pozicija objekta pruža nam odličan i potpuno otvoren pogled prema skijaškim stazama.

Ono čime se ističemo je, mogućnost direktnog pristupa stazi odmah iz objekta “Vukov Vis”.

PRATITE NAPREDAK RADOVA