o projektu

INVESTITOR: Green Energy Solution d.o.o.

O PROJEKTU

U samom centru Bjelašnice (Babin Do), u neposrednoj blizini svih turističkih sadržaja započinje priča “Vukov vis, Vučica i Vučko”. Projektovani tako da odišu modernim i jednostavnim duhom, te da se savršeno dobro uklapaju i prepliću sa planinskim duhom i ljepotom koju pruža Olimpijska planina, Bjelašnica.

Objekti su smješteni na blagoj i osunčanoj uzvišici sa koje se pruža izvanredan pogled na srce Babinog Dola. Apartmane smo kreirali vođeni čistim užitkom i oblikovali po mjeri naših kupaca, a sve sa ciljem da u njima pronađete mir i osjetite novu eru modernog življenja.

Završeni i useljeni objekat “Vukov vis” raspolagao je sa 31 apartmanom, a svaki od apartmana pronašao je svog ponosnog vlasnika.Objekat “Vučica” raspolaže sa 37 apartmana, ukupne površine od 26m2 do 54m2, dok će objekat “Vučko” raspolagati sa dvanaest apartmana, ukupne površine od 28m2 do 48m2, a budućim stanarima nudit će predivne, svijetle apartmane koji zadovoljavaju sve osobne i porodične životne potrebe, inspirativno mirno i zeleno okruženje sa širokim izborom mogućnosti za rekreaciju.

Kako bi udobnost stanovanja bila na najvišem nivou, stanarima su dostupne brojne usluge koje će im olakšati dan. Objekte odlikuje odličan kvalitet gradnje i upotreba savremenih materijala, a prostor apartmana je osmišljen tako da pruži maksimalnu udobnost. Zahvaljujući velikim prozorima, stanovi su ispunjeni obiljem prirodne svetlosti, a stanari mogu da uživaju u impresivnom pogledu na stazu, kao i na zelenilo koje okružuje naše objekte.

Svi apartmani se prodaju sa kompletnom ugradbenom kupaonicom koja je projektovana sa turskim kupatilom.

RIJEČ ARHITEKTE

Shodno namjeni objekta, projektno rješenje sadrži sve potrebne elemente koji zadovoljavaju koncept savremene planinske arhitekture. Objekat je projektovan da svojom dispozicijom, volumenom, izborom materijala i vanjskim uređenjem ne naruši ambijent i okruženje u kojem se nalazi, već da ga oplemeni te da poštuje i sprovodi u djelo postavljene urbanističko-tehničke uvjete. Akcenat je na uklapanju objekta u prirodnu planinsku okolinu i zbog toga smo ponosni što ćemo našoj olimpiskoj ljepotici Bjelašnici pokloniti objekat dostojan nje.

LOKACIJA

Arhitektonski je savršeno smješten na blagoj uzvišici na Babinom Dolu, sa kojeg se pruža nestvaran pogled prema stazi i zelenoj oazi , te se svojim izgledom izvanredno uklapa u okoliš. Svaki objekat ima svoj djelić raja. Vukov vis, Vučica i Vučko svojom lokacijom garantuju mir, zelenilo, privatnost, te predivan otvoreni pogled na sva dešavanja koje ova Olimpijska planina nudi.