POZIVAMO VAS DA SE UPOZNATE SA VUKOVIM VISOM

U samom centru Bjelašnice (Babin Do), u neposrednoj blizini svih turističkih sadržaja započinje priča “ VUKOV VIS ”. Vođeni idejom drugačije Bjelašnice i jedinstvenog doživljaja za sve generacije i sva čula, kreirali smo čaroban apartmanski objekat dostojan svog planinskog ambijenta.

Zbog velike ponude nekretnina na tržištu, građanima je često veoma teško da odaberu stan ili apartman koji će im u potpunosti odgovarati. U želji da kupcima olakšamo odabir pravog objekata za svoje potrebe, apartmani “ VUKOV VIS ” u subotu, 06.02.2021. godine, u periodu od
10h do 14h, otvaraju svoja vrata za posjetu i obilazak.

“ VUKOV VIS ” broji 30 apartmana kvadrature od 25 m2 do 60 m2, te 14 parking mjesta lociranih u podzemnoj etaži i vanjskom parking. Spratnost objekta je -2, P, 2, potkrovna etaža. Izuzetno atraktivna kvadratura apartmana garantuje niske režijske troškove, što predstavlja idealnu priliku za kratkoročno iznajmljivanje u toku proljetne i zimske sezone.

Apartmani “ VUKOV VIS ” pronađite na Babinom Dolu, u neposrednoj blizini Hotela “Han” (iznad
kružnog toka) koji imaju direktan pogled i pristupom skijaškoj stazi.

Danu otvorenih vrata prisustvovat će i dosadašnji izvođači radova na objektu “ VUKOV VIS ”, te predstavlja idealnu priliku za buduće kupce da se upotpunosti upoznaju sa objektom, njegovom arhitekturom, pogodnostima kojim pruža, ali i životnim stilom koji nudi.

“ VUKOV VIS ” će svojim posjetiteljima darovati i vaučer za 5 apartmana sa posebnim popustom
od 150 KM do 200 KM po kvadratu, a tu je i posebna kreditna linija za finansiranje kupovine
apartmana, putem Sparkasse banke.