UPOZNAJTE NAŠE IZVOĐAČE: 4e group D.O.O.

Kompanija 4E Group d.o.o. osnovana je 2008. godine i bavi se projektiranjem, izvođenjem, puštanjem u rad i održavanjem elektroinstalacija jake i slabe struje. 4E Group  je također i zastupnik za Bosnu i Hercegovinu za “Etrel” punionice za električna vozila – proizvode koji su u velikoj ekspanziji širom Europe. U prilici su da ponude projektovanje rješenja, isporuku i ugradnju E punionica zajedno sa kompletnim billingom.

U današnjem razgovoru u kampanji koju je “Vukov vis” pokrenuo pod nazivom „ Upoznajte izvođače na objektu “Vukov vis“, donosimo Vam više informacija i detalja o samom izvođaču, ali i mnoge informacije vezane za same radove na objektu “Vukov vis” od strane kompanije 4E Group d.o.o. Sarajevo.

1. Recite nam više o kompaniji 4E, koje usluge nudite?

Projektujemo sisteme jake struje u skladu sa željama investitora, vršimo nabavku i polaganje kablova, te nabavku i ugradnju fine montaže (rasvjete unutrašnje i vanjske, svih vrsta programa utičnica i prekidača, te šemiranje i ugradnju razvodnih tabli i razvodnih ormara). Nakon puštanja u rad, vršimo održavanje kompletne instalacije. Projektujemo sisteme slabe struje (videonadzora, vatrodojave, kontrole prolaza i evidencije radnog vremena, sistema protivprovale, interfona i videointerfona, kompletne server sobe), vršimo polaganje kablova kompletne instalacije, nabavku i ugradnju opreme, puštanje u rad i održavanje. Projektujemo i izvodimo radove, te programiramo pametne hotelske sisteme, sa kompletnim TV sistemom, IP telefonijom i WiFI pristupom. 4E Group d.o.o. je u prilici da ponudi opremu renomiranih svjetskih proizvođača za opremu za finu montažu, rasvjetna tijela, kablove, opremu za video nadzor, TV uređaje za hotele i još mnogo toga.

Također, zajedno sa našim partnerskim firmama radimo rekonstrukcije i izradu kompletnih prostora sistemom ključ u ruke. Pri tome radimo nabavku i ugradnju svih materijala za elektroinstalacije, mašinske instalacije, molerske, gipskartonske radove, podopolagačke radove, bravarske radove itd.

O svemu navedenom više se možete informisati na našoj web stranici www.eeee.ba te nas dodatno kontaktirati kako bi odgovorili na sva vaša pitanja i zahtjeve.

2. Radili ste na mnogim projektima, da li možete izdvojiti neke od njih?

Teško je izdvojiti projekte, jer ih je u prethodnim godinama bilo zaista mnogo, ali možemo istaći da smo radili kompletnu rekonstrukcija jake i slabe struje na objektu “Bosmal Arjaan by Rotana” hotelu ( objekat preko 15.000 m2 sa kompletnom isporukom opreme za jaku struju, slabu struju, IP TV sistem, rasvjetu itd.), izrada sistema elektroinstalacija na stambemo-poslovnom objektu “Širokača”, kompleks “Bulevar Stup”, stambeni objekat “Šip”, Vanjsko trgovinska komora ( kompletna rekonstrukcija instalacija jake i slabe struje te isporuka kompletne opreme ), poslovni objekat firme “Elixir” u Novom Sadu (objekat 6000 m2 sa instalacijom i isporukom kompletne opreme za slabu i jaku struju ). U proteklim godinama možemo se pohvaliti sa isporukama i instalacijama TV sistema, IP telefonije i WiFi sistema u mnogim hotelima kao što su hotel “Malak”, hotel “Sarajevo”( Hotel “Ibis” ), “Tarčin forest resort”, hotel “Bosna”, hotel “Hercegovina”, hotel i spa “Terme”, “Swissotel Sarajevo”,…

 Također, vršili smo izradu elektroinstalacija sa nabavkom i ugradnjom rasvjete i fine montaže za polikliniku “Bona Dea Sarajevo”, te polikliniku “ST Medicina” u Novom Sadu ( Srbija ), videonadzor u centru parka “Safet Zajko”. Radili smo na principu sistema ključ u ruke, kompletno opremanje kancelarija za “Microsoft BiH”, “MSD”, “Audience Measurement” d.o.o. , “Comtrade” d.o.o. , “Transcom” Tuzla, “Transcom” Zenica I još mnogo toga.

3. Kako je došlo do saradnje na objektu “Vukov vis”?

Već dugi niz godina imamo uspješnu saradnju sa investitorom, radili smo na nekoliko objekata zajedno i uspješno smo završili iste, na obostrano zadovoljstvo. Zajednički se trudimo uvijek da nam je kvalitet na prvom mjestu istovremeno, poštujući rokove i sva ostala pravila struke, kako bi finalno zadovoljstvo krajnjih korisnika objekata, investitora i nas kao kompanije došlo kao krajnji rezultat naše saradnje.

4. Otkrijte nam više informacija kako teku radovi na samom objektu, i šta je dosad završeno?

Radovi teku po dinamici koja je zajednički određena sa investitorom i ostalim izvođačima na objektu. Dinamika je napravljena tako da se u najkraćem mogućem roku, može ispoštovati maksimalni kvalitet radova i izvršiti useljenje svih kupaca. Do sada smo završili kompletnu instalaciju u objektu, za jaku i slabu struju. Trenutno smo u fazi fine montaže elemenata jake struje, nakon toga će biti fina montaža elemenata slabe struje. Također, u skladu sa željama kupaca vršimo korekcije projektovanog stanja i usklađivanja sa njihovim željama I potrebama.

5. Šta biste poručili našim kupcima koji razmišljaju da njihov odabir za apartman na Olimpijskoj ljepotici bude upravo „Vukov vis”?

Naša kompanija, kao i svi drugi izvođači, izgradnjom najkvalitetnije instalacije i ugradnjom najkvalitetnije opreme, se maksimalno trudimo da svim kupcima apartmana pružimo mjesto za najugodnije trenutke koje će provoditi u toplini svojih novih apartmana na jednoj od naših najljepših planina. Svi koji se odluče za kupovinu apartmana u objektima “Vukov vis” i “Vučica” moći će se uvjeriti u vrhunski kvalitet gradnje na odličnim pozicijama na planini koji omogućavaju odmor, sportske aktivnosti i uživanja u planinskom ambijentu.