SVE O ČEMU STE SANJALI JE OVDJE, KUPITE APARTMAN U “VUČICI” VEĆ DANAS

U samom centru Bjelašnice (Babin Do), u neposrednoj blizini svih turističkih sadržaja započela je priča “Vukov Vis”. Planinskoj ljepotici iznad Vukovog visa uskoro će se pridružiti i njena Vučica.

“Vučica” je drugi objekat u sklopu projekta “Vukov vis i Vučica”, a koji će raspolagati sa 23 apartmana, ukupne površine od 24 do 83 metra kvadratna, čime će se ovaj objekat smatrati jedinstvenom ponudom na Bjelašnici. Izuzetno atraktivna kvadratura apartmana garantuje niske režijske troškove, tako da svaki apartman predstavlja idealnu priliku za kratkoročno iznajmljivane u toku proljetne i zimske sezone, ali i vaše uživanje u toku godine, bilo da ste proljetni tip ili zaljubljenik u zimske sportove.

Radovi na projektu “Vučica” kreću 15. marta 2021. godine, a planirani rok završetka je 15.12.2021.

 

Vučice su složene, vrlo inteligentne životinje koju su brižne, zaigrane i nadasve predane obitelji. Emotivne su koliko i ljudi. Inspirisani toplinom i sigurnosti koju vučica predstavlja, kreirali smo za Vas objekat u kojem ćete osjetiti istinsku ljubav doma.

“Vučica” će objedini sve Vaše potrebe i pravi je izbor ako tražite mjesto na prelijepoj planini, jer Bjelašnica obiluje nevjerovatnim prirodnim ljepotama i nudi po nešto za svakoga od nas.
“Vukov vis i Vučica” predstavljaju idealno mjesto za one koiji žele da svoje zimovanje ili ljetovanje provode u pravoj oazi mira. 

 

Za one koji bi da isprobaju sve što Bjelašnica nudi, za one koji ne mogu da se odluče koje godišnje doba im je draže, za sve one koji bi da se na Bjelašnici osjećaju kao kod svoje kuće nudimo apartman Vučica, jer su rezervacije upravo počele. 

Možete nas kontaktirati na brojeve telefona:

+387 33 223 252; +387 33 877 909;

kao i mobitele

+387 61 315 200; +387 61 315 600; +387 61 318 700;

prodaja@vukovvis.ba