ZAŠTO JE NEKRETNINA NA PLANINI ODLIČNA PRILIKA ZA ULAGANJE?

Naša olimpijska ljepotica Bjelašnica ističe se posebnim planinskim ambijentom i vrhunskim kvalitetom skijaških staza. Kultni ski centar Bjelašnica u posljednjih nekoliko godina doživljava svoj procvat, uz velike investicije u olimpijski centar u vidu novih ski staza, ski liftova, kao i borojne jedinstvene ljetnje sadržaje.

Da li ste znali da je iznajmljivanje apartmana na planini isplativije od stana u centru Sarajeva? Iznajmljivanjem apartmana u popularnom planinskom centru Bjelašnica brže ćete otplatiti svoju investiciju, nego što je to slučaj sa stanom u gradu, a možete imati i dodatni benefit ako volite da skijate ili idete na vikend izlete.

Prednost posjedovanja apartmana na Bjelašnici je sama investicija u zdraviji život. Boravak na Bjelašnici garantuje život na čistom zraku čiji kvalitet je proglašen za jedan d najboljih na svijetu (Olimpijske igre 1984.)

Svatko od nas bi se trebao izlagati čistom zraku barem 30 minuta dnevno. To potiče cirkulaciju krvi i čišćenje organizma. Iskoristite svježi zrak zimskih šuma Bjelašnice za šetnje kako biste potakli metabolizam i poboljšali zdravlje i vitalnost.

Bjelašnica živi punim plućima tokom cijele godine. Bilo da je istražujute pješice ili biciklom, doživjeti ćete nevjerovatan krajolik gdje god da se okrenete.

Ljetne aktivnosti: brdski biciklizam, pješačenje, alpinizam, quad safari, jeep safari, paintball, paragliding, kanjonig,…

Zimske aktivnosti: skijanje, snowshoeing, turnoskijanje, zimski alpinizam, nordijsko skijanje, snowbiking.

SJEVERNO 44° 32′ 21.98″ 

ISTOČNO 17° 35′ 39.98″

su koordinate na kojima želite provesti najljepše trenutke tokom sva četiri godišnja doba!

Izdvojeni od planinske vreve, a istovremeno u centru dešavanja i veoma blizu ski staze, nalazi se savršeno izbalansiran spoj moderne i planinske estetike.

U bliskoj budućnosti povezan sa novim projektom koji će Vam pružiti posebne i intimne sadržaje namijenjene samo za one koji su na vreme prepoznali posebnost.

Još uvijek niste pogodili?

To je mr. “Vukov vis” i njegova partnerica “Vučica” !